Decodare telefoane Vodafone, Alcatel, Blackberry, LG, Huawei, Nokia, Samsung, iPhone pe baza de IMEI

Verificare blacklist

Ce este blacklist si de ce trebuie verificat telefonul (imei-ul) ?

Blacklist este ‘lista neagra’ in care figureaza (sau nu inca…) telefoanele cu ‘probleme’.

Daca ai un telefon cumparat de la cineva in fuga de pe strada si vandut la pret ‘redus’ atunci ar trebui sa-ti pui intrebari.  Ar trebui sa verifici imei-ul pentru a avea siguranta ca telefonul tau este unul ‘curat’.

Verificarea blacklist nu se face gratuit si nu se face pe orice site… trebuie sa fie o sursa de incredere, sa te poti baza pe informatiile obtinute.

De ce trebuie verificat blacklist?

Daca ai cumparat un telefon furat (chiar daca nu l-ai furat tu) te poti trezi cu Politia la usa (putin probabil dar nu imposibil) … sa ti-l ceara inapoi, sa-l returneze proprietarului. In cel mai fericit caz, ramai cu banii dati si fara telefon.

Daca ai un iPhone, trebuie sa stii ca exista aplicatia Find My Iphone cu ajutorul careia proprietarul te poate localiza pe harta. Este bine ca atunci cand cumperi un telefon, sa-l cumperi de la o sursa sigura si neaparat sa faci verificare blacklist inainte de a-l achizitiona.

Cum se comporta un telefon care este in blacklist?

In majoritatea tarilor, imei-urile aflate in blacklist sunt blocate de operatori si nu au semnal in tara de origine (nu doar in reteaua lui ci in toate retelele din tara respectiva). Mai bine spus, nu poti face apel cu un telefon care are imei-ul barat desi in rest functioneaza normal.  De exemplu, un imei barat pe SFR Franta nu va functiona in nici o retea din Franta dar nu va functiona nici cu un sim de SFR in alta tara.

Cat costa o verificare blacklist ?

Pretul unei verificari ar trebui sa fie intre 2 si 5 lire sterline. Daca gasesti informatii gratuite pe diverse site-uri, nu te baza pe ele.

De unde pot cumpara verificare blacklist ?

Pentru informatii complete, cel mai bine completezi o comanda pentru aflare full info direct aici : VERIFICARE IPHONE FULL INFO. IMEI-ul aparatului este cel mai important acolo dar si adresa de mail pe care vei primi informatiile solicitate.

Gasesti si aici o lista cu preturi, in partea de jos, pe ultimele pozitii,  dai Add to Cart la verificarea ce prezinta interes. O poti achizitiona la pachet cu verificare retea iPhone (la nevoie).

Cat dureaza pana primesti informatiile cerute?

La ore normale, verificarea blacklist se face rapid, rezultatele sunt obtinute in aprox. 5 minute. Daca traiesti intr-un alt fus orar sau esti o persoana care face comenzi dupa miezul noptii, rezultatele se obtin dimineata.

Ai putea gasi informatii suplimentare aici despre verificare tara, retea si blacklist pentru iPhone iar aici despre verificare iCloud, Activation Lock si Find My Iphone.

Anunțuri

Comments on: "Verificare blacklist" (7)

  1. Se poate debloca un Cosmote smart xceed de pe cosmote si daca da la ce pret. Multumesc anticipat!

  2. se poate decoda un vodafone v710 ?

  3. Bege mihai said:

    salut daca am un iphone 6 in black list mai pot sa ii fac ceva ?

  4. Salut , puteți sa a-mi Spune-ți dacă IMEIU respectiv e an blacklist ? A-au datimi un sait gratis de verificare .Ma IMEI:0134130036003688

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: